☆☆☆Stockholm Saltrum byter namn till Stockholm Saltspa, expanderar och flyttar till nya lokaler i Gamla stan under sommaren! ☆☆☆

posted in: Uncategorized | 0

Hej!
Vi är otroligt glada att kunna äntligen gå ut med beskedet om flytt till nya, ljusa, fräscha och stora lokaler på (200kvm) vid kornhamnstorg 49 i Gamla stan, Precis vid vattnet och mittemot Slussen! Flytten kommer ske mellan mitten av juni – augusti och vi räknar med att öppna igen i början av augusti!

gamlastan

Samtidigt kommer vi ändra namn till Stockholm Saltspa!

Vi kommer att erbjuda mer yoga i ett större saltrum samt i en ny yogasal. En mer omfattande butiksdel kommer synas ut mot kornhamnstorg, precis bredvid passagen till Västerlånggatan.
Ljusterapi och saltrumsbehandlingar fortsätter vi naturligtvist med, med inbyggda ljusterapilampor i saltrummet.
Hör av dig till oss om du är intresserad av att hyra in dig månadsvis/timvis med dina behandlingar eller din yoga eller om du vill hyra ett bord i vårt butik för försäljning av dina varor. Det finns även möjlighet att hyra kontorsstol hos oss och med hyran ingår det gratis saltbehandlingar med eller utan ljusterapi! (Vänligen maila oss snarast om ni önskar hyra stol)
Vi har tider i vårt bokningssystem fram till den 10 juni 2016. De nya tiderna kommer vi lägga upp under sommaren.

Vi kommer att höja priser med 15% till hösten. Passa på att köpa ditt klippkort nu till gamla priser. Klippkortet börjar gälla vid köpsdatum och är giltiga i ett år framåt.
Kan köpas via vår hemsida eller på butik på plats hos oss.

Varma hälsningar,

Aicha & Riikka

Leave a Reply