Hos oss kan du få coaching av Julia Maric, samtalsterapeutstudent och diplomerad samtalscoach inom psykosyntes, och Malin Engelbrektsson, samtalsterapeut (juni 2017) och diplomerad samtalscoach inom psykosyntes.

 

COACHING

En coach ser och tror på din potential samt din förmåga att nå nya mål. En coach vet att du har svaren själv om du bara får möjlighet att få stöd och hejarop av någon oberoende. En coach har erfarenhet och mod och kan utmana dig och dina rädslor och hinder.
I coachning jobbar vi utifrån nuläge mot ett mål, utan att grotta i det förflutna. Samtalscoaching i psykosyntes bygger på att du träffar en coach, som med acceptans, empati och kunskap om processer för människors växande, hjälper dig till insikter och personlig utveckling. Ytterst är det du själv som har både problemet och lösningen.
Din coach arbetar under tystnadsplikt.

 

PSYKOSYNTES 

Psykosyntes är ett psykologiskt perspektiv som präglas av synen på människan som frisk och övertygelsen om att människans personliga svårigheter är grunden till en stor utvecklingspotential och mognad.
Psykosyntes är mer än en arbetsmetod, det är en empatisk livsattityd där vi varsamt närmar oss helheten i oss själva, där viljan är central och där vi genom att lära oss att praktisera medveten närvaro och självkärlek hittar meningsfullhet i livet. Inom coachning tittar vi på nuläget och jobbar mot en målbild, inom samtalsterapi tittar vi även bakåt för att förstå varför.

 

Samtalsterapeuter och coacher i psykosyntes arbetar med förebyggande friskvård. Även människor som är friska drabbas ibland av händelser i livet som gör att de behöver hjälp. Psykosyntesen tar vara på det positiva och friska och använder det som utgångspunkt för att lösa upp knutar och skapa självinsikt. Vägen till förändring går stegvis, och i samtalet sker det på ett ansvarsfullt sätt och i lämplig anpassad takt.

I terapirummet kommer vi genom samtal och upplevelsebaserade övningar, som till exempel guidad meditation och visualisering, i kontakt med undanträngda minnen och känslor från tidigare episoder i livet och barndomen. Tillsammans utforskar och bearbetar vi det som framträder och du lär dig konkreta verktyg och utvecklar kvalitéer i syfte att nå din personliga potential och det du längtar efter.

 

BOKA TID

Boka din tid här.