Cecilia Salamon jobbar som yogalärare hos oss.

Cecilia är licensierad yogainstruktör genom SAFE –education (Elements of yoga) och har även läst Hälsopromotion på Högskolan väst.

Hälsa och välmående genomsyrar det mesta Cecilia gör, hon tycker att träning ska vara lekfullt och utan pekpinnar och press.

Cecilia blev förälskad i yogan för drygt fyra år sedan och har utövat det regelbundet sedan dess. Hon fastnade för yogan eftersom det var den första träningsform hon utövat som inte handlar om prestation.
Istället handlar yoga om att våga möta sig själv precis där man är. Det handlar om kärlek och respekt
för sig själv och sin kropp. I vår stressade vardag är yoga och meditation ett livsviktigt redskap! Om vi inte kan ta hand om oss själva – hur ska vi då kunna hjälpa någon annan?

Cecilias yoga handlar mer om medveten närvaro, lekfullhet och att utforska vår kropp och andning, än att hålla en position i exakt rätt vinkel. Men självklart kommer ni också att svettas och låta musklerna jobba på Cecilias yogapass! Mental och fysisk träning går hand i hand – och när ditt sinne mår bra gör även kroppen det. Välkommen på en spännande resa mot att bli den allra bästa versionen av dig själv.

Cecilia är även utbildad journalist med fokus på hälsa och relationer. När hon inte yogar så lagar (och äter!) hon mat, dricker vin, hänger med vänner, går i skogen och möblerar om i sin lilla etta.