Under de senaste 20 åren har Gosia Leszkowicz arbetat runt om i världen inom elitsport som fysiskt tränare samt näringscoah med enastående resultat – efter sin karriär som professionell ishockeyspelare. Gosia är utbildad närings- och wellnesscoach samt idrottstränare med stort intresse för människan i helhet – mental, genetisk, spirituell och fysisk styrka – för rätta resultaten. Gosia kombinerar alla dessa områden för att hitta och utvekcla den rätta kost-och näringsplanen för ditt välmående och din personliga hälsa, tillsammans med dig genom djupgående samtal.

Det är bevisat att ingen kan förbättra sin fysiska prestanda utan rätt näring och vård. Som en fd. professionell hockeyspelare under mer än 15 år på nationell nivå, vet jag vad som påverkar att nå vissa resultat”,  säger Gosia.

Numera vet de flesta att rätt näring kan göra underverk men få människor vet vad och hur. Det finns många produkter i marknaden, de flesta av dem är mycket dyra med lite eller ingen verkan på kroppen.

Du kan träffa Gosia på Stockholm Saltspa från onsdagar till lördagar. Du är alltid välkommen att komma förbi för ett gratis, icke-bindande samtal. Läsa mera om vad Gosia kan hjälpa dig med här.