Therese jobbade först i ett halvår som verksamhetschef på Stockholm Saltspa och gick sedan vidare till att jobba projektbaserat med verksamhetsutveckling och marknadsföring åt oss.

Therese är bland annat utbildad friskvårdsterapeut och yogamassör samt att hon har lång erfarenhet av att jobba som projektledare.

Therese älskar att inspirera folk till att göra medvetna val för sig själva och vår planet samt att hon brinner för att sprida kunskap om god och näringsrik mat och hälsosam livsstil.

Om du frågar Therese så finns det magi i vardagen, vi måste bara se den. Den finns när du sitter på yogamattan eller där du trivs som bäst. När de första snöflingorna faller, ett leende från någon du älskar, lukten efter att det regnat och när du sitter i vårt saltrum.

Att vara hälsosam för Therese är att hitta sin egen väg till hälsa, att hitta det som fungerar för dig. Vad som är hälsosamt för en person kanske är något helt annat för någon annan.

När Therese inte är på Saltspa så älskar hon att laga mat och ta ett glas vin med vänner och familj, titta på en riktigt bra serie eller film och kramas så ofta hon får chansen.

Läs mer om Therese på
www.rootssthlms.se