STOCKHOLM SALTSPA ÖPPNAR MACACOS PALACE!!

posted in: Uncategorized | 0

Vi är sååå himla glada att få samarbeta med team MACACOS och kunna erbjuda er alla deras magiska superfood! Redan i JULI smygöppnar vi en del av våran verksamhet och redan då kan ni köpa MACACOS hos oss. 

acai

MACACOS superfrukter fryses ner direkt efter plockning. Detta för att bevara all dess näring/vitaminer/smak och färg. Vi har inga mellanhänder och våra frukter växer vilt i Amazonskogen.

Idag finns 3st frysta superfrukter som är packade i 100g förpackningar. Dessa är packade på ett sätt så att de är superenkla att mixa till smoothies, ha på gröt eller göra s.k Cajá/Graviola eller Acai ”Bowls” av.

Cajá är en superfrukt från den Brasilianska regnskogen. Cajá är känd i Brasilien som återhämtningsfrukt och dricks i smoothies mycket efter Karnevalen i landet! Cajá ser ut som en liten mango och smaken påminner om enblandning mellan passionsfrukt och mango – vi kallar den Massionsfrukt!

Acaí är känd som kungen av superfrukterna! Acaí är helt ekologisk och växer vilt i Amazonskogen! Den innehåller mest antioxidanter av alla frukter och bär – och innehåller dessutom omegafetter, järn och 26 st andra vitaminer/mineraler och fibrer! Då Acaí är en känslig frukt är vi på MACACOS noga med att frysa ner den direkt efter plockning – för att den ska bevara alla sina superegenskaper, smak och färg!

Graviola kallar vi ”yoga i påse” då den med sina unika näringsegenskaper skapar en känsla av lugn efter man ätit den. Den innehåller väldigt ”magiska” egenskaper och rekommenderas att äta på kvällen.

I denna video kan du se hur man gör en Acai bowl  🙂 Ni kommer att ÄLSKA det!

 

Leave a Reply