Vi har olika sorters workshops och föreläsningar hos oss på Stockholm Saltspa. saltafotter

Kolla vår Facebook eller instagram för uppdateringar om workshops hos oss, eller fråga oss i kassan eller släng iväg ett mail så ses vi!

Medvetna tankar & friare val 
En föreläsning om mindfulness som verktyg för att hantera tankar, stress & utmaningar 

En unik kombination av saltrumsbehandling och inspirerande mindfulnessföreläsning. Koppla av i en hälsosam miljö samtidigt som du får konkreta tips på verktyg som kan användas för att hantera stressande tankar och stressiga situationer. Verktyg som kan användas både i privatlivet och i arbetslivet.

Hur kan man förbättra sitt eget välmående genom medvetna val? Genom forskningsbaserad fakta och avkopplande mindfulnessövningar får du inspiration, tips och tid till egna reflektioner. Camilla berättar även kort om sin egen livsresa, bl.a genom återblickar till det ”anorektiska fängelset” och om medvetna val för att må bra i ett liv som går i ett högt tempo.

Till saltrummet kommer många för att finna återhämtning och fly undan vardagens stress och måsten. En rofylld miljö omgiven av salt, harmoni och lugn musik.  I rummet cirkulerar frisk och salthaltig luft som har positiva effekter för hälsan.  I saltrummet används marknadens starkaste och mest innovativt ljusterapilampor som är godkända för medicinskt bruk  (ca 30 min ljusterapi ingår i mindfulnessföreläsningen)    

Camilla är 39 år, utbildad beteendevetare/personalvetare, coach och mindfulnessinstruktör.

Ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.

 

Datum: Söndag 3 februari 2019

Tid: Kl. 17.00-18.30 -fullbokat!, 17. februari samt 3. mars – bokning via ”boka tid” på vår hemsida
Kostnad: 390 kr
Varmt Välkomna!